TWOJA DAROWIZNA

Impreza charytatywna Polska dla Cetowego

Plan Imprezy

Szczegółowy opis i ZAPISY

Specjalne ćwiczenia, oryginalne techniki, zasady zdrowego rozwoju, różne rodzaje treningów, ćwiczenia siłowe, kreatywność, ćwiczenia na kondycję.

Kleju, Yarko, ChuChu, Mefo, Greku przeprowadzą 2 dniowe charytatywne warsztaty taneczne. Chłopaki podzielą się z tobą całą swoją pasją, umiejętnościami i najnowszymi wnioskami z ostatnich wyjazdów i turniejów.

Zapraszamy cię jeśli dopiero zaczynasz swoją przygodę, lecz także bboys i bgirl na zaawansowanym poziomie. Jeśli tańczysz już dłuższy czas i masz swoje własne doświadczenie i przemyślenia dotyczące breaka lub innych styli tanecznych to także przyjmij to zaproszenie i wpadnij na imprezę.

Zapraszamy wszystkich, którzy chcą rozwijać się w tańcu i samym podejściu do hiphopu. Bardziej od warsztatów chodzi oto, aby stworzyć prawdziwy klimat, tak aby nie ograniczyć tego wydarzenia do zwykłej i zimnej wymiany wiedzy. Tego co uważamy, że każdy z nas powinien się uczyć jest tworzenie wspaniałego klimatu, który sprzyjać będzie nauce i rozwojowi polskiej sceny tanecznej otwarciu się na siebie na wzajem.

Podaj maila w formularzu znajdującym się poniżej i weź udział w specjalnej edycji charytatywnych warsztatów.

PAMIĘTAJ ILOŚĆ MIEJSC JEST OGRANICZONA WIĘC ZAPISZ SIĘ TERAZ! (Każdy kto chce wziąć udział w warsztatach musi wypełnić formularz tak aby ilość zapisanych zgadzała się z ilością biorących udział, więc formularz wypełnij ty sam lub niech wypełnią go twoi rodzice, wybraliśmy mailową drogę komunikacji ponieważ miejsce warsztatów może ulec zmianie, w zależności od ilości chętnych osób ).

Formularz Catch The Flava:

Jest to specjalna edycja turnieju „Master Of Class”. Konkurencja zaczyna się w sobotę wieczorem na jamie tanecznym podczas, którego (prosto z kół) zostanie wybranych 8 zawodników do konkurencji „7 to smoke”.

Finał „7 to smoke” odbędzie się na drugi dzień, podczas finałów całego wydarzenia.

• Warszawa,
  • Słupsk,
  • Radom,
  • Łódź,
  • Katowice,
  • Kraków,
  • Białystok

to miasta gdzie bboying wśród młodych przeżywa prawdziwy rozkwit, i właśnie z myślą o najmłodszych polskich talentach przygotowujemy specjalną edycję „MASTER OF CLASS”. Turniej rozegrany zostanie w formie bitw 3vs3. Aby wziąć udział w turnieju wypełnij specjalny formularz Master Of Class znajdujący się poniżej. Pamiętaj, że każdy zawodnik płaci 10 zł wpisowego.

Dzieciaki! chcemy abyście pokazali całemu światu, swoim nauczycielom, rodzicom, opiekunom, znajomym, przyjaciołom, to nad czym tak ciężko pracujecie podczas treningów w ciągu roku.

Na pewno słuchałeś najlepszych breakowych mixtapów muzycznych na polskiej i światowej scenie tanecznej! „Me, My Self & Vibe”, „Slow Flow” Czy „Bboy Boom Bap’s v1”. „Stylowa Spółka Społem” oraz ekipa „FLUE” czyli Dj Plash we własnej osobie. Chciałbym abyś wiedział, że muzyka, którą usłyszysz na imprezie „Polska Dla Cetowego, Master Of Class czy warsztatach Catch The Flava” to coś wypływającego prosto z serca.

• Setki kilometrów z winylami na plecach,
  • tysiące godzin wystanych przy sprzęcie podczas turniejów tanecznych, imprez, eventów czy warsztatów muzycznych,
  • niezliczona ilość godzin prób, treningów i rozwijania umiejętności,
  • tysiące kilometrów przebytych w poszukiwaniu świeżości muzycznych na terenie całej europy i świata,
  • tysiące złotych wydanych na podróże, płyty winylowe i sprzęt.

Wszystko to:

• plus prawdziwy talent i słuch muzyczny,
  • plus pasja i wysiłek wkładany w łączenie tych elementów w jedną spójną całość – w prawdziwą perełkę.

Już wiesz co miałem na myśli mówiąc, że jego muzyka płynie prosto z serca? Plash powiedział, że bierze na siebie oprawę muzyczną tych 3-ech dni eventowych. Przyjedź i posłuchaj co specjalnego przygotował dla ciebie tym razem.

Panel 1 „Żyć pasją, żyć z pasji” – budowanie kariery tancerza.

Nie lada gratka dla tancerzy stawiających nie tylko na rozwój taneczny ale również intelektualny. Wyjątkowy i wartościowy wykład dla tych, którzy chcą żyć ze swojej tanecznej pasji. O ścieżce i szczeblach kariery, wzlotach i upadkach, powodzeniach i niepowodzeniach oraz o zasadach panujących w jednej z najlepiej prosperujących firm tanecznych w Polsce, opowie jeden ze współzałożycieli ekipy Fair Play Crew, człowiek sukcesu, choreograf i artysta w jednym – Wojciech Blaszko. Bez upiększeń przedstawi rzeczywistość zawodowego tancerza i jednocześnie doda odwagi wszystkim, którzy chcą żyć z tańca.

Wojciech „Blacha” Blaszko – Człowiek sukcesu zawodowy tancerz, choreograf i reżyser. Pasjonat kuchni, fotografii i biznesu. Wpółzałożyciel Fair Play Crew i Fair Play Dance Studio. Finalista II edycji Mam Talent, Choreograf produkci telewizyjnych i teatralnych min. You Can Dance, X-Factor, Mam Talent wystąpił min. w musicalu FAME i filmie Kochaj i Tańcz. Aktywista Polskiego Ruchu Tanecznego

Panel 2 RÓB TO CO KOCHASZ
to akcja społeczna skierowana głównie do Was – młodych ludzi. Chcemy zachęcić Was, żebyście w swoich wyborach przyszłej pracy i kierunków studiów kierowali się swoimi talentami i pasją, a nie oczekiwaniami środowiska, sondażami lub modami. Każdy człowiek ma talent i chcemy, żebyście wiedzieli, że naprawdę można w życiu robić to, co się kocha, żyć z tego, a dzięki temu być szczęśliwym.

Akcję wspierają: Kamil Bednarek, CeZik, Aleksander Beta (Mistrz polski JUDO) i Dominika Staniewicz (dorawda zawodowy), osoby które świadomie weszły na drogę pasji i talentów – często wiele ryzykując – i których życie pokazuje, że było warto! W ramach akcji podzielą się swoimi doświadczeniami, co pomogło im w zrealizowaniu celu i w jaki sposób dokonywali zmian w swoim życiu! Jak odróżniali prawdziwe pragnienia od zachcianek i odkrywali swój unikatowy dar – talent!

W ostatni dzień eventu odbędzie się wielki finał zbiórki na rehabilitację bboya Cetowego. Przyjdź i weź udział w hip hopowej imprezie charytatywnej, gdzie muzyka, taniec, wiedza, przyjaźń i dobra zabawa pomoże nam przy świętowaniu sukcesów rehabilitacyjnych Bartka.

Podczas finału odbędą się:

• Pokazy taneczne,
  • show rapowe,
  • finały Master Of Class,
  • licytacje hiphopowych gadżetów,
  • walki taneczne w kołach.

Opłata biletowa za wstęp na wielki finał jest dobrowolna. Cały dochód z imprezy zostanie przekazany na leczenie i rehabilitacje bboya Cetowego. Jeśli chcesz na bieżąco otrzymywać informacje o imprezie „Polska Dla Cetowego” zostaw swojego maila w formularzu znajdującym się poniżej. W ten właśnie sposób będziemy się komunikować. Na maila wyślemy ci informacje dotyczące szczegółów imprezy. Wybraliśmy rozwiązanie komunikacji mailowej ponieważ w zależności od ilości osób chętnych miejsce imprezy może ulec zmianie. Formularz udziału w finale:

Jeżeli mieszkasz poza warszawą i interesują cię zorganizowane przez nas noclegi i opieka opiekunów w ciągu tych 3 dni imprezy to napisz do nas wykorzystując formularz znajdujący się poniżej. W zależności od ilości osób chętnych odpowiednio przygotujemy się na wasze przyjęcie.

Imię i nazwisko (wymagane)

Adres email (wymagane)

Treść wiadomości

Jeśli chcesz o coś zapytać, masz wątpliwości lub jakąś niejasność pisz wykorzystując formularz kontaktowy znajdujący się na samym dole strony.

Może masz pomysł dotyczący twojej pomocy w zbiórce charytatywnej lub pomocy w samej imprezie charytatywnej „Polska Dla Cetowego” tym bardziej wykorzystaj ten formularz.

Dziękujemy i zapraszamy do wspierania Bartka Turzyńskiego oraz na imprezę „Polska Dla Cetowego” zespół Fundacji Twoja Pasja, Catch The Flava, Rockafellaz Crew, Fair Play Crew, Dj Plash.